Topení, kotle a zařízení

Topení, kotle, ohřev vody a regulace od tuzemských
a zahraničních výrobců

  Úvodem     Kontakt     Kontaktní formulář  
  Ceny paliv     Info o zboží     Výstavy  
Tipy, novinky a články o topení



Pokyny pro žadatele a příjemce podpory.


Žádost o podporu z Programu bude moci být Žadatelem podávána před začátkem realizace investice, ale i po její realizaci. Podpora však bude vyplacena vždy až po ukončení realizace podporovaného projektu.


V rámci Programu je možné podpořit pouze žádosti na projekty, jejichž realizace byla dokončena až po vyhlášení programu. Rozhodné datum bude datum kolaudace, datum podání oznámení o užívání stavby nebo datum vystavení předávacího protokolu dodavatelskou firmou. V případě více dodavatelů v rámci projektu je rozhodné datum převzetí poslední části projektu, která je nutná pro splnění podmínek Programu v dané oblasti podpory.

Žádosti o dotaci se podávají na dvou místech:

Žádosti o dotaci se podávají na předepsaných formulářích, které budou k dispozici na www stránkách programu. Při vyplňování žádostí a zajišťování potřebných údajů a příloh se můžete v případě potřeby dalších informací nebo nejasností, obrátit na Zelenou linku Programu, vyhledat informace na internetových stránkách Programu nebo konzultovat svou žádost na podacích místech (Krajská pracoviště SFŽP nebo pobočky pověřených bankovních institucí, jejichž seznam bude uveden na internetových stránkách Programu). http://www.sfzp.cz/sekce/471/pokyny-pro-zadatale-a-prijemce-podpory/




  Mohlo by Vás zajímat :

 

KOŠÍK PRÁZDNÝ


Email:  
Heslo:  
Poslat heslo



Novinky

2018-02-04 12:02:19

MASTER-XL-61
   MASTER XL 61 - profesionální infračervené olejové topidlo

 

 


 

 

 Komínová stříška NAPOLEON